Maaldrift is een prachtige camping op een boerderij met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw. Oorspronkelijk bekend als Landlust, is de boerderij al eeuwen een stafaste van de regio, met een erfenis die nog steeds wordt gevoeld.

De boerderij werd voor het eerst opgericht in de vroege jaren 1630 en heeft in de loop der jaren vele veranderingen meegemaakt. De Langehuisboerij, die deel uitmaakt van de boerderij, werd gebouwd in de 18e eeuw en staat vandaag nog steeds. In de 19e eeuw werd het stabiele gedeelte van de boerderij gebouwd, wat bijdroeg aan het reeds indrukwekkende landgoed.

Gedurende vele jaren functioneerde Landlust als veehouderij en bood de regio een betrouwbare bron van zuivelproducten en rundvlees. In 1989 onderging de boerderij echter een transformatie en werd ze omgedoopt tot Maaldrift. Tegenwoordig is Maaldrift de thuisbasis van een populaire camping, waar bezoekers de schoonheid en rust van de boerderij voor zichzelf kunnen ervaren. Ondanks de veranderingen die in de loop der jaren hebben plaatsgevonden, leeft de erfenis van Landlust voort in Maaldrift. De boerderij heeft een rijke geschiedenis die wordt gevoeld door iedereen die bezoekt, en het verhaal is een bewijs van de blijvende geest van de regio.

Bij Camping Maaldrift geloven we dat kamperen meer is dan alleen een weekendje weg, het is een manier van leven. Dus kom met ons mee en ervaar de schoonheid en rust van de natuur in al haar glorie.

Maaldrift 9, 2241 BN Wassenaar, Nederland

This is a staging enviroment